BurjaWiFi upgrade

2011-08-07
Težave omrežja zadnjih nekaj dni (tednov?) smo po korakih skušali ukrotiti. Od raznih resetiranj in iskanja morebitnih krivcev v lokalnem žičnem omrežju smo nekako prišli do tega, da če odklopim WiFi

del, lokalno deluje vse OK. Včeraj pred EUHFCjem sem bil v klubu in poskušal vzpostaviti skimmer promet, ampak nekako ni šlo, saj se je v nekaj minutah promet po omrežju zblodil, tako sem za začasno rešitev odklopil WiFi na Vogrskem in Tadej je moral do ARX mašine ročno nastavit gateway na SAOP smer. Remote na S50ARX ni delal iz nobene smeri ne z VNC ne z RDC. Povezava je delovala OK.

Danes zjutraj niti ne več. S Sandijem, ki je imel dostop do večine enot v omrežju, smo nekako scimprali nekaj rezultatov. Odklopili smo povezavo na S55YFH/NBP, počistili WDS tabele na Trstelju… Sedaj se lahko dostopa do S50ARX iz Interneta, jaz lokalno iz mojih mašin niti ne, pingam lahko skoraj vse. In nekako vse odzivnejše deluje. Tastar Bullet5 nikakor noče delat v Station načinu, zato je to še edina povezava v APWDS.

Skratka čudeži.

Kristjan, S50XX

Ta vnos je bil objavljen v BurjaWiFi. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja